Ternet Ninja lydbog (1+2)

Hvor kan man høre Ternet Ninja lydbog (1+2) gratis i 2021?

Hvad handler Ternet Ninja lydbog om?

Ternet Ninja lydbog er en historie, der drejer sig om en 13-årig Askes højdepunkter og lavpunkter, sammenstød og fængsling og om hans oplevelse med en underlig ninja, syet af en børnearbejder på en legetøjsfabrik i Thailand, der blev ført til Danmark af gamle onkel Stewart. En ternet ninja med tilknytning til det japanske samurai-lokale område, der kæmper vildt for, at retfærdighed skal ske uden begrænsninger.

I Ternet Ninja lydbog ankommer Philip Eberfrø til Thailand for at inspicere sin nye fabrik. Eberfrø slår en dreng brutalt ihjel, efter at han har brugt sit tørklæde til at lave en Ternet Ninja-dukke. Et lyn rammer samtidigt, hvilket får dukken til at blive besat af Taiko Nakamuras ånd. Stewart Stardust samler ninjaen op, da han lander på et dansk fragtskib og giver ham til sin nevø Aske i gave. Efter at Ternet Ninja redder Askes ven fra en misbruger ved navn Glenn, opdager Aske at legetøjet lever, og de to danner et venligt forhold, hvor Ternet Ninja lover at hjælpe Aske til gengæld for hævn på Eberfrø.

Desuden udfordrer Aske og ninjaen i Ternet Ninja lydbog Glenn til en kamp, ​​som Aske vinder, hvilket får Askes kærlighedsinteresse Jessica til at byde ham velkommen til hendes samling. Da ninjaen mener, at de skal fortsætte med missionen, går Aske sammen med ham, og de dukker op hos Eberfrøs hjem, hvor ninjaen bestræber sig på at myrde ham. Eberfrø løber væk, og da Aske mister kontrollen med ninjaen for at bringe for alvorligt, får ninjaen Aske til at se ud til at være skør, hvilket får ham til at blive tilbageholdt i et asyl. Mens de er i asyl, laver de en plan for at overvinde Eberfrø. De integrerer et bundt kokain i ninjadukken og fortsætter til lufthavnsterminalen. Da Eberfrø dukker op i Thailand, hopper ninjaen på ham. I sidste ende opdager politiet i Ternet Ninja lydbog gratis kokainen, og Eberfrø bliver fanget.

Hvem har skrevet Ternet Ninja lydbog?

Ternet Ninja lydbog er skrevet af Anders Matthesen. Han blev født den 6. juli 1975. Han er en dansk stand-up komiker, entertainer og rapper. Han er kendt for at skabe en bred klynge af vigtige karakterer og generaliseringer, som han bruger som et alter-ego i shows. Matthesen begyndte sin stand-up karriere i 1993 efter at have forsøgt sig som rap-kunstner. Han tog andenpladsen i det danske stand-up mesterskab. Han leverede et betydeligt bidrag til flere andre projekter efter at have skabt et navn for sig selv i denne scene og gennem sine komiske radiohistorier.

 

Multihåndværkeren Anders “Anden” Matthesen er mest populær for sine meget roste stand-up shows, men i 2016 er han ikke bare aktuel foran et publikum – han laver desuden sin debut som børnebogsforfatter. Med sin unikke humor og rå tone taler Anders Matthesen direkte til en ungdommelig skare. Han demonstrerede dette ganske længe før med Terkel I knibe filmen, og hans præsentationsroman er fokuseret på et lignende univers.

Hvem er oplæser af Ternet Ninja lydbog?

Oplæseren af Ternet Ninja lydbog er Anders Matthesen. Andre lydbøger som også er oplæst af Anders Matthesen er are Ternet Ninja  2, Afsnit 73, og Mellem ørerne 20.

Hvor lang tid varer Ternet Ninja lydbog?

Længden på Ternet Ninja lydbog er 4 timer og 22 minutter.

Hvor og hvornår er Ternet Ninja lydbog udgivet?

Ternet Ninja lydbog er udgivet på forlaget Høst og Søn d. 28/10/2016.

Er du interesseret i Ternet Ninja lydbog (1+2)? Så kan du måske også lide: