Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog

Hvor kan man høre Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog gratis i 2021?

Hvad handler Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog om?

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog udtrykker, at de fleste normale forholdsproblemer blandt mennesker er en konsekvens af essentielle mentale kontraster mellem køn, som forfatteren repræsenterer gennem sin eponyme lignelse: at folk er fra umiskendelige planeter – mænd fra Mars og damer fra Venus – og at hvert køn er tilpasset sin egen planets almindelige offentlighed og skikke, dog ikke til de andres. En model er mænds klage om, at hvis de giver svar på spørgsmål, som damer rejser under diskussionen, er damerne ikke rigtig interesserede i at tage sig af disse spørgsmål, men har alligevel et grundlæggende behov for at diskutere dem. Bogen erklærer, at hvert køn kan opfattes med hensyn til bestemte måder, de reagerer på pres og ubehagelige omstændigheder.

I Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog, beskriver Gray, hvordan mænd og kvinder i forhold holder styr på mængden af ​​kompromis. Vrede kan udvikle sig, hvis balancen skifter, hvor en person tror, ​​at de har givet mere, end de har fået. Kun kommunikation hjælper med at bringe forholdet tilbage til ligevægt på dette tidspunkt.

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog begynder med at fremhæve de mest betydningsfulde forskelle mellem mænd og kvinder, såsom: Når kvinder har brug for forståelse, kommer mænd med løsninger og afviser følelser. Når mænd selv ønsker at håndtere problemet, tilbyder kvinder uopfordret rådgivning. Når mænd har problemer, trækker de sig tilbage i sig selv, mens kvinder har brug for at tale om dem. Fordi mænd og kvinder taler så forskellige sprog, bliver de let misforstået. Mænd vil føle sig tvungne til at have dem. Kvinder ønsker at blive elsket. Mænd og kvinder giver hinanden den slags kærlighed, som de har brug for.

Derfor er Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog gratis en praktisk guide til forbedring af kommunikation og få det, du vil have i dit forhold.

Hvem har skrevet Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog?

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog er skrevet af John Gray. John Gray blev født den 28. december 1951 i Houston, Texas. Han er en amerikansk forholdsrådgiver og forfatter. I 1969 startede han en ni-årig forening med Maharishi Mahesh Yogi, inden han begyndte sit erhverv som forfatter og individuel forholdsrådgiver. I 1992 udgav han bogen Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus, som blev til et trukket smash-hit og formede det centrale emne for alle hans resulterende bøger og karriereaktiviteter. Hans bøger har solgt et stort antal kopier. Han fik en bachelor- og kandidatgrad i Science of Creative Intelligence fra det ikke-autoriserede Maharishi European Research University (MERU) i Schweiz.

Han har skrevet en bred samling af bøger. Han skrev Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog for at få enkeltpersoner til at forstå, at både mænd og kvinder har deres plus- og minuspoint og for at være i et forhold skal begge forstå at gå på kompromis med hinanden. I denne bog forklarer forfatteren, hvordan man skal håndtere forskelle i kommunikationsstil mellem mænd og kvinder samt forskelle i behov og ønsker. Han forklarer også, hvorfor vi kan argumentere til det punkt, hvor det rumler, lige når vi er mest forelsket.

Hvem er oplæser af Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog?

Oplæseren af Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog er Torsten Adler. Andre lydbøger som også er oplæst af Torsten Adler er Jæger – i krig med eliten, Den du ikke ser og Fire år i helvede.

Hvor lang tid varer Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog?

Længden på Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog er 9 timer og 20 minutter.

Hvor og hvornår er Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog udgivet?

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog er udgivet på forlaget Gyldendal lyd d. 25/08/2017.

Er du interesseret i Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus lydbog? Så kan du måske også lide: