Harry Potter Lydbog Gratis (Alle bøger 1-7)

Man kan høre Harry Potter lydbog gratis hos:

Harry Potter og De Vises Sten - Lydbog og E-bog

Harrys forældre er døde i en bilulykke. Eller der er i hvert fald, hvad han har fået fortalt af sin onkel Vernon og tante Petunia. Han bor ved dem nu sammen med sin fætter Dudley. Livet er ikke let for Harry… Han bor i pulterrummet under trappen og bliver mere behandlet som en tjener end en dreng på snart 11 år, der blot har brug for at rart hjem at vokse op i. Der er blot en ting som Harry Potter endnu ikke ved… Han er er troldmand.

I Harry Potter og De Vises Sten lydbog, bliver du kastet ind i det magiske univers som ethvert barn går og drømmer om. Et troldsmandsunivers, hvor magi er hverdagen og temaer som venskaber og bekæmpelsen af det onde er i fokus. En ideel lydbogsserie til dit barn inden sengetid. Harry Potter og De Vises Sten er den første bog i serien om Harry Potter og er tilgængelig som både lydbog og e-bog.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer - Lydbog og E-bog

Harry Potter er blevet et år ældre. Troldmandsskolen Hogwarts tillader desværre ikke, at eleverne bliver på skolen i sommerferien. Af den grund bliver Harry nødt til at vende tilbage til sit triste muglerliv. Han har heldigvis fået sit eget værelse, men hverken Harrys skolebøger eller ugle er tilladte i huset på Ligustervænget nummer 4. Og af en eller anden mærkværdig årsag, har Harry hverken modtaget breve fra Ron eller Hermione?

Han finder dog snart ud af, at det er der en helt særlig grund til. Husalfen Dubby vil nemlig ikke have, at Harry skal vende tilbage til skolen, eftersom mørke kræfter igen ligger på lur i denne anden lydbog i Harry Potter-serien. Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer er nr. 2 i serien og er tilgængelig som både lydbog og e-bog.

Harry Potter og Fangen fra Azkaban - Lydbog og E-bog

Straffefangen Sirius Black er flygtet fra troldmandsfængslet Azkaban. Sirius Black er kendt for at være en nær tilhænger af Lord Voldemort og noget tyder på, at han nu er på jagt efter Harry Potter.

Harry selv er som vanligt tilbage i sine mugler-omgivelser i sommerferien. Onkel Vernons rædsomme hunde-elskende søster er på besøg. Selvom man ikke skulle tro det muligt, behandler hun Harry endnu værre end han er vant til fra sin onkel, tante og fætter. Selv de kan se, at det ikke er fair, men nu kender de til Harrys magiske evner og ved, at han ikke skal provokeres for de ved ikke, hvad konsekvensen kan være. En aften går det over gevind og Harry Potter ender med (ubevidst) at puste sin onkels søster op til en ballon med magi, så hun svæver ud af huset og pynter på nattehimlen i hele kvarteret. Harry stikker af, men er det nu smart, når Sirius Black er på fri fod? Harry Potter og Fangen fra Azkaban er nr. tre i Harry Potter-serien og er tilgængelig som både lydbog og e-bog.

Harry Potter og Flammernes Pokal - Lydbog og E-bog

Harry Potter vender tilbage til Hogwarts for at starte sit fjerde skoleår. Dette skoleår er dog noget helt særligt. Det er nemlig året, hvor turneringen i magisk trekamp skal afholdes – og Hogwarts er blev valgt som værtsskole. Der er kun tilladt for myndige elever at deltage, men Fred og George prøver som sædvanlig at se om det er muligt at snyde sig uden om aldersgrænsen – uden held… Efter de tre deltagere er udråbt sker der dog noget med trekampspokalen. Den spytter et fjerde navn ud af flammerne – Det er ”Harry Potter”.

I Harry Potter og Flammernes Pokal får vi endnu engang en fremragende magisk fortælling med drager, undersøiske eventyr andre spændende udfordringer. Som altid lurer mørkets kræfter lige under overfladen og Harry bliver stillet overfor sin hidtil største udfordring. Harry Potter og Flammernes Pokal er den fjerde bog i serien om Harry Potter. Bogen er tilgængelig som både lydbog og e-bog.

Harry Potter og Føniksordenen - Lydbog og E-bog

Lord Voldemort er genopstået. Det har skabt en panikstemning i ministeriet for magi og minister, Cornelius Fudge, benægter Dumbledores og Harrys påstande om at Voldemort er vendt tilbage. Men hvem skal man tro? Ministeriet for magi har autoritet og pressen på sin side, hvilket betyder, at Harry står meget alene. Det er kun hans nærmeste der er på hans side, mens resten af Hogwarts ser ham som en løgner.

Det er dog ikke alle som er blinde for, hvad der foregår. Modstandsgruppen, Føniksordenen, er i kølvandet på Voldemorts tilbagevenden genopstået. En gruppe der kæmper for det gode i troldmandsverdenen med Dumbledore i spidsen. Harry Potter og Føniksordenen er den femte bog i Harry Potter-serien og kan findes som både lydbog og e-bog.

Harry Potter og Halvblodsprinsen - Lydbog og E-bog

Efter kampen i ministeriet for magi har ministeren endelig indset at Harry Potter hele tiden havde ret. Lord Voldemort er vendt tilbage. Men det er for sent… På kun et år har dødsgardister allerede infiltreret ministeriet for magi og de er i fuld gang med at planlægge, hvordan de kan overtage magten i troldmandsverdenen. Samtidig er Harry Potter vendt tilbage til Hogwarts og skal nu have faget ”Eliksirer” på det højest mulige niveau. Han har ikke fået købt sine bøger til faget og må af den grund nøjes med en brug eliksirbog. En bog ejet af ”Halvblodsprinsen”, der skal vise sig at være Harrys vej til at blive den bedste af alle i faget ”Eliksirer”. Harry Potter og Halvblodsprinsen er den sjette bog i serien og den er tilgængelig som både lydbog og e-bog.

Harry Potter og Dødsregalierne - Lydbog og E-bog

Albus Dumbledore er død. Dræbt af Severus Snape i Hogwarts-tårnet og nu føler Harry sig på helt egen hånd. I jagten på at finde og destruere de tilbageværende horcruxer, får Harry heldigvis hjælp af både Ron og Hermione. Men det kan være en udfordring at skulle arbejde sammen om en mission, der virker fuldstændig umulig. Dødsgardisterne er ved magten og deres tilhængere er konstant på udkig efter Harry Potter og hans tilhængere.

I denne syvende Harry Potter-bog, får vi en afslutning på den historie som vi alle har elsket gennem så mange år. Vi har fulgt Harrys rejse fra en 11-årig dreng til en voksen og dygtig troldmand. Hele troldmandsverdenens fremtid hviler på Harrys skuldre og han har brug for alt den hjælp han kan bruge for at besejre det onde i den store kamp om Hogwarts. Harry Potter og Dødsregalierne findes som både lydbog og e-bog.

Harry Potter og Det Forbandede Barn

19 år er gået siden ”The great battle of Hogwarts”. Albus skal til at tage toget til Hogwarts for første gang, men han er nervøs for, hvilket kollegium som fordelingshatten tildeler ham. Der er jo meget at leve op til, når ens far hedder Harry Potter. ”Du kan faktisk selv være med til at bestemme, hvilket kollegium som kommer til at tilhøre – Det gjorde jeg” siger Harry til sin søn Albus.

I denne sequel til Harry Potter-serien følger vi Albus’ og Scorpios’ eventyr i den magiske verden. Vi genser kendte ikoner som tidsvenderen og eventyret slutter selvfølgelig endnu en gang med, at de skal kæmpe mod mørkets kræfter.

Harry Potter og Det Forbandede Barn var oprindeligt tiltænkt som blot værende et skuespil, men manuskriptet er også udgivet som en bog, og det er denne som nu er tilgængelig på dansk. Harry Potter og Det Forbandede Barn er desværre ikke tilgængelig som lydbog.

Hvem har skrevet Harry Potter lydbog?

J.K. Rowling er forfatter til Harry Potter-bøgerne. Historien fortæller, at Rowling skulle præsentere sit manuskript til hele 12 forlag, inden der var et som bed på historien på troldmanden Harry Potter. Herefter fulgte en af de største bogsucceser i ungdomskategorien nogensinde!

Andre bøger af J.K Rowling inkluderer Fantastiske skabning og hvor de findes, Den tomme plads, Barden Beedles eventyr og Ustyrligt blod.

Hvem har indtalt Harry Potter lydbog?

Harry Potter lydbog er indtalt af skuespiller Jesper Kristensen, der nok er mest kendt for sin medvirken i James Bond-filmene, samt den falske julemand ”Santa” i Nissernes Ø.

Hvor lang tid varer Harry Potter lydbog?

 • Harry Potter og De Vises Sten lydbog – 9 timer og 41 min.
 • Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer lydbog – 11 timer og 4 min.
 • Harry Potter og Fangen fra Azkaban lydbog – 12 timer og 54 min.
 • Harry Potter og Flammernes Pokal lydbog – 22 timer og 33 min.
 • Harry Potter og Føniksordenen lydbog – 29 timer og 35 min.
 • Harry Potter og Halvblodsprinsen lydbog – 19 timer og 50 min.
 • Harry Potter og Dødsregalierne lydbog – 23 timer og 45 min.

Hvad er rækkefølgen på Harry Potter lydbøgerne?

 1. Harry Potter og De Vises Sten
 2. Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
 3. Harry Potter og Fangen fra Azkaban
 4. Harry Potter og Flammernes Pokal
 5. Harry Potter og Føniksordenen
 6. Harry Potter og Halvblodsprinsen
 7. Harry Potter og Dødsregalierne

Vi er store fans af Harry Potter lydbøgerne og det magiske univers som J.K. Rowling har formået at skabe. Af den grund giver vi Harry Potter lydbog 5 ud af 5 stjerner.

Harry Potter Lydbog og E-bog  

5 stjerner – ud af 5 baseret på 1 anmeldelse.