Orla Frøsnapper lydbog

Orla Frøsnapper Lydbog

Lyt Gratis

Ved Bookbeat i 60 dage

Lyt Gratis

Ved Mofibo i 30 dage

Mød Orla, byens legendariske bølle, og dyk ned i en verden fyldt med børns snedige planer og skægge påfund.

I Orla Frøsnapper lydbog vil grin, spænding og små hverdagsdramaer flette sig sammen og invitere dig ind i en uforglemmelig historie.

Hvorfor skal jeg høre Orla Frøsnapper lydbog?

Orla Frøsnapper er den perfekte lydbog til børn, der er i humør til humor, spas og skægge øjeblikke.

Lydbogen henvender sig særligt til børn i alderen 5-10 år. Som forælder vil du dog også finde lydbogen underholdende og blive mindet om deres egen barndom.

Ved at lytte til Orla Frøsnapper lydbog, vil du blive indhyllet i en fantasifuld og hjertevarm fortælling.

Og den bedste nyhed? Du kan få adgang til Orla Frøsnapper lydbog gratis.

Hvad handler Orla Frøsnapper lydbog om?

Orla Frøsnapper er ikke bare en hvilken som helst knægt i byen. Han er berygtet som byens bølle, en status han har opnået gennem skræmmende rygter – som det, at han engang spiste en frø levende.

Dette har skaffet ham en blanding af respekt og frygt. Men bag denne bøllefacade findes en verden fyldt med sjove historier, snedige påfund og hjertevarme øjeblikke.

Børnene i byen finder, trods Orlas trusler, kreative måder at håndtere ham på. De viser deres list, især den dag de overbeviser Orla om, at der ligger en skjult skat under jorden.

Og så er der den uforglemmelige dag, hvor Cirkus Benito ankommer, og alting for Orla ændres drastisk. Med kanonkonger, en uforudsigelig hund og mange overraskelser, venter der en række uventede begivenheder.

Mens du dykker ned i Orla Frøsnapper lydbog gratis, vil du blive taget med på en rejse gennem børns fantasi, skæve optrin og det særlige fællesskab, der opstår, når man står sammen mod en fælles “fjende”.

Fakta om lydbogen

Forfatter: Ole Lund Kirkegaard
Oplæser: Carl Quist Møller
Længde: 1 time og 26 minutter