Nordkraft lydbog

Hvor kan man høre Nordkraft lydbog gratis i 2021?

Hvad handler Nordkraft lydbog om?

Nordkraft lydbog handler om en gruppe unge mennesker, der bor på hver sin side af grænsen. Nordkraft er hovedsageligt i Aalborg i begyndelsen af ​​1990’erne blandt misbrugere og pushere, visionære, skeptiske og mistede forældre. Nordkraft lydbog er en ekstraordinær historie om Maria, Allan og Steso, der kæmper for udholdenhed i bylivet, om stoffer.

I Nordkraft lydbog foregår det hele på en stærk baggrund af grå Aalborg, og vi introduceres til Maria, Allan og Steso. Maria er narkohandler. Asger er hendes forhandlerkæreste, en tidligere portner, hvis uddannelse som tatovering finansieres af stoffer, som Maria smugler ind fra København. Asger er derimod ikke i stand til at give Maria den kærlighed og medfølelse, hun har brug for. Maria beslutter, at hun ikke vil ud på flere ture, hvilket fører til introduktionen af ​​Hossein, en persisk pengeudlåner. Allan er en sømand, der netop er vendt hjem efter en lang tur over Stillehavet – En tur som han knap nok overlevede. Han ønsker at starte et nyt liv, og det sidste, han ønsker, er at blive trukket tilbage til den narkotika- og smuglerverden, hvorfra han har brugt så meget tid på at flygte. Steso, er en profetisk kynisk narkoman, har været en tung stofmisbruger siden hans teenageår. Narkotika, hævder han, holder ham i live. Tilde, hans kæreste, vil virkelig have ham til at holde op med narkotika, men på trods af hans dybe og ægte følelser for hende er Stesos identitet så sammenflettet med hans stofbrug, at opgivelse ville ødelægge hans karakter.

Lydbogen Nordkraft lydbog gratis er en brutal og urokkelig skildring af afhængighed i en grusom og deprimerende verden, men den indeholder et glimt af håb og kærlighed i sin kerne.

Hvem har skrevet Nordkraft lydbog?

Nordkraft lydbog er skrevet af Jakob Ejersbo. Jakob Ejersbo var en dansk journalist og forfatter, der boede fra 6. april 1968 i Rdovre til 10. juli 2008 i Aalborg. Han døde efter kun ti måneders sygdom på grund af et ondartet tilfælde af spiserørskræft.

Jakob Ejersbo arbejde betragtes som realistisk og moderne. Ejersbo etablerede sig som forfatter efter at have skrevet den enormt populære roman Nordkraft, der solgte over 100.000 eksemplarer. Arbejdet blev tilpasset til en film i 2005 og fortæller historien om tre unge mennesker i Aalborg, der har at gøre med narkotikaproblemer.

 

Jakob Ejersbos gennembrud kom med Aalborg-romanen Nordkraft (2002), der skildrer en kreds af stofmisbrugere ondskabsfuldt og spændende. Som en moderne roman præsenterer ‘Nordkraft’ et tvetydigt og nuanceret portræt af samfundets ‘tabere’, der er afbildet som mennesker, der er udstyret med tro, håb og viljestyrke snarere end som stereotyper og fordomme pladder. Jakob Ejersbo tror på de unge, der har friheden til at vælge, hvad de vil gøre med deres liv. Som et resultat er den hårde tone, menneskelige ydmygelser og deprimerende omgivelser ikke tilladt at veje og forurene den ungdom, som han så passende beskriver.

Hvem er oplæser af Nordkraft lydbog?

Oplæseren af Nordkraft lydbog er Peter Bollerslev. Andre lydbøger som også er oplæst af Peter Bollerslev er Det lykkelige Arabien, Kineserne syr med lang tråd, og Hærværk.

Hvor lang tid varer Nordkraft lydbog?

Længden på Nordkraft lydbog er 16 timer og 38 minutter.

Hvor og hvornår er Nordkraft lydbog udgivet?

Nordkraft lydbog er udgivet på forlaget Gyldendal d. 15/11/2010.

Er du interesseret i Nordkraft lydbog? Så kan du måske også lide: