Kunsten at være fucking ligeglad lydbog

Hvor kan man høre Kunsten at være fucking ligeglad lydbog gratis i 2021?

Hvad handler Kunsten at være fucking ligeglad lydbog om?

Kunsten at være fucking ligeglad lydbog handler om en usædvanlig tilgang til at leve et lykkeligt liv. Forfatteren af ​​denne bog argumenterer for, at livets kampe giver den mening, og at typiske selvhjælpsbøgers tankeløse optimisme hverken ville være gennemførlig eller gavnlig.

Kunsten at være fucking ligeglad lydbog er en bog om at opdage betydning i små ting gennem hverdagen og bare at have de kvaliteter, som et individ kan håndtere. Uanset hvilken agtelse (som fremtrædende betydning), der ikke er under et individs kontrol, er det en frygtelig værdi at have, og et individ bør bestræbe sig på at erstatte det med noget mere kontrollerbart som pålidelighed eller nådighed. Manson beder yderligere om at forsøge ikke at garantere overbevisning om de oplysninger, der er uden for ens kontrol og ikke stresse over at efterlade en arv til efterfølgerne. I stedet for at plage med at opbygge en gruppe arbejdere som en arv, bør man se på at skabe eufori på det tidspunkt for sig selv og de omkringliggende.

Talrige individer over hele planeten kan lide at læse selvhjælpsbøger for at holde sig ophidset i hver af de hjerteskærende lejligheder i livet. De forestiller sig, at så længe de er glade og håbefulde, vil alt være fint, men i Kunsten at være fucking ligeglad lydbog sporer du den specifikke inverse metode: Livet er fyldt med problemer, og du slipper aldrig af med dem. Stuntet sorterer ud, hvad der er vigtigt for dig. Du skal vælge hvilke problemer du skal have i dit liv, og hvilke du skal hoppe op og falde ned på.

I en nøddeskal er Kunsten at være fucking ligeglad lydbog gratis en bog om personlig udvikling, der opsummerer, at ingen af ​​selvhjælpsbøgerne kan hjælpe os med at konfrontere vores livsspørgsmål og holde os muntre. Det er os, der kan holde os glade ved at kæmpe mod ethvert livsspørgsmål, der gik over os, og ved at provokere vores gejst til at være høj i enhver livstilstand.

Hvem har skrevet Kunsten at være fucking ligeglad lydbog?

Kunsten at være fucking ligeglad lydbog er skrevet af Mark Manson. Han blev født den 9. marts 1984. Han er en amerikansk selvhjælpsforfatter og blogger. I 2019 havde han skrevet tre bøger, hvoraf to, Kunsten at være fucking ligeglad, og Everything Is Fucked: A Book about Hope, var The New York Times bestsellers. Hans bøger har solgt mere end 13 millioner eksemplarer.

Mark Manson blev født og opvokset i USA, i byen Austin. For at studere flyttede han til Boston, Massachusetts, og dimitterede fra Boston University i 2007. Han blev gift med Fernanda Neute i 2016. I 2008 lancerede Manson sin første blog om datingrådgivning.

Mark Manson skrev Kunsten at være fucking ligeglad for at hjælpe enkeltpersoner med at forstå, at de ikke kan være glade konsekvent ved at gennemgå selvhjælpsbøger. Imidlertid er en ideel måde at styre hverdagens rutine på at håndtere dine problemer og opleve dem med mod.

Manson trækker på mange af sine egne livserfaringer for at vise, hvordan livets udfordringer ofte giver det mere betydning, hvilket han mener er den bedste tilgang end at stræbe blot efter at være lykkelig hele tiden. Nogle har beskrevet Mansons tilgang og skrivestil som “modstridende” i forhold til den generelle selvhjælpssektor, da han bruger ligefremhed og eksplicitiver til at illustrere hans indsigt.

Hvem er oplæser af Kunsten at være fucking ligeglad lydbog?

Oplæseren af Kunsten at være fucking ligeglad lydbog er Thomas Gulstad. Andre lydbøger som også er oplæst af Thomas Gulstad er Sov mit barn, Ildlandet, og Nattens udyr.

Hvor lang tid varer Kunsten at være fucking ligeglad lydbog?

Længden på Kunsten at være fucking ligeglad lydbog er 6 timer og 31 minutter.

Hvor og hvornår er Kunsten at være fucking ligeglad lydbog udgivet?

Kunsten at være fucking ligeglad lydbog er udgivet på forlaget Memoris d. 2/11/2018.

Er du interesseret i Kunsten at være fucking ligeglad lydbog? Så kan du måske også lide: