Kronvidnet lydbog

Hvor kan man høre Kronvidnet lydbog gratis i 2021?

Hvad handler Kronvidnet lydbog om?

Kronvidnet lydbog drejer sig om Kasper Vetter, en 26-årig ung fyr, der var afhængig af stoffer. Kasper Vetter var en kriminel. Han plejede at have sin daglige tur i Hells Angels klubhus i Århus i fem år. Han fik førstehånds viden om, hvordan man tjener penge med alt fra hættetrøjer til ukrudt, mens han omgås lokale forretningsejere i en sky af kokain under fløj af klub nummer to.

I Kronvidnet lydbog d. 11. august 2009 gik Kasper Vetter til politistationen og besluttede at fortælle dem alt om hans kriminelle karriere og samarbejde med Hells Angels-medlemmer. Han var udmattet af angst og stoffer. På det tidspunkt kan han ikke se nogen anden mulighed. Dette punkt i Kronvidnet lydbog viser, at Kasper Vetter ønsker at ændre sig selv. Det indebærer, at han ønskede at forlade sin kriminelle baggrund og stofmisbrug. Af denne grund indrømmede han alt foran politiet.

I Kronvidnet lydbog i Hamborgs lufthavn var der omkring 500x 2 mio. kroner i 500 eurosedler, de begyndte at rulle det op og skjule det. Kasper Vetter og HA begyndte at arbejde i stilhed. Det gjorde så ondt, som Kasper havde forventet, og da han var færdig, føltes det som om han havde rejst langt til Malaga. Kasper Vetter hørte sig selv sige: “Det er godt at være i godt humør.” Denne linje indikerer, at Kasper Vetter var i godt humør, mens han gjorde, hvad han havde til hensigt og følte sig meget glad for det.

Kronvidnet lydbog gratis er en dokumentar, der udforsker, hvordan det kom til dette punkt, hvordan livet er for personer i den kriminelle verden.

Hvem har skrevet Kronvidnet lydbog?

Kronvidnet lydbog er skrevet af Morten Frich. Morten Frich er en dansk journalist og forfatter, der blev født den 25. november 1973. Han er 48 år gammel. Frich har arbejdet for en række publikationer, herunder Berlingske Tidende, Information og Politiken, hvor han i øjeblikket er forsiden og nyhedsredaktør.

I 2008 var Frich en af ​​vinderne af Cavling Award for multimedieprojektet “Forbrydelsen” om politireform, hvor et specifikt tilfælde af politisvigt udløste debat og ændringer til den nye politireform. Frich modtog prisen sammen med Morten Crone, Erik Refner og Jesper Woldenhof fra Berlingske Tidende. Han modtog Berlin Foundation’s Journalist Award i 2011.

Han har skrevet Kronvidnet lydbog for at få folk til at forstå kriminelles psykologi og hvordan de også påvirkes af det, de har gjort. Han har skrevet denne bog smukt på en så fængslende måde, at den har tiltrukket læsere og giver dem en vision om andre muligheder. Det ville ikke være forkert at sige, at det er et manifest for ægte selvaccept. Det er simpelthen en strålende bog og en utrolig inspirerende læsning.

Hvem er oplæser af Kronvidnet lydbog?

Oplæseren af Kronvidnet lydbog er Tobias Hertz. Andre lydbøger som også er oplæst af Tobias Hertz er Sorte sø, Den sidste dommer og Sort sne falder.

Hvor lang tid varer Kronvidnet lydbog?

Længden på Kronvidnet lydbog er 10 timer og 11 minutter.

Hvor og hvornår er Kronvidnet lydbog udgivet?

Kronvidnet lydbog er udgivet på forlaget People’s d. 27/01/2012.

Er du interesseret i Kronvidnet lydbog? Så kan du måske også lide: