Jytte fra Marketing lydbog

Jytte fra Marketing Lydbog

Lyt Gratis

Ved Bookbeat i 60 dage

Lyt Gratis

Ved Mofibo i 30 dage

Kender du den dyrebare følelse af at dykke ned i en skattekiste fyldt med indsigt?

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag byder netop på dette eventyr. Denne lydbog tager dig med på en rejse ind i virksomhedernes inderste kamre.

Hvorfor skal jeg høre Jytte fra Marketing lydbog?

Du skal høre Jytte fra Marketing lydbog, hvis du er nysgerrig efter hemmelighederne bag adfærdsdesign.

Lydbogen henvender sig til dem, der ønsker at forstå, hvordan store navne som Obama og Google har anvendt adfærdsdesign til deres fordel.

Det er din billet til en verden, hvor adfærdsdesign transformerer både politik og erhvervsliv. Lydbogen giver dig indsigt i en evidensbaseret tilgang til adfærdsændringer.

Jytte fra Marketing lydbog gratis viser, hvordan virksomheder undgår klassiske fælder og træffer bedre beslutninger. Lydbogen byder på 40 års forskning i menneskelig adfærd, omsat til en lettilgængelig metode.

Hvad handler Jytte fra Marketing lydbog om?

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag lydbog er baseret på en enkel observation: Folk opfører sig ofte ikke, som vi forventer i traditionelle strategier. Mange gange står biologi og psykologi i vejen for de bedste intentioner.

Lydbogen dykker dybt ned i adfærdsdesigns kerne. Det er en kunst, som mange af de største virksomheder og politiske skikkelser har anvendt med stor succes.

Morten Münster, forfatteren, tager os med på en opdagelsesrejse, hvor han omsætter årtiers forskning til praktiske metoder.

Som lytter bliver du introduceret til en fire-trins metode, der er et konkret værktøj for både ledere og medarbejdere. Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag giver alternativer til de gængse virkemidler, som ofte falder kort.

Du vil uden tvivl finde denne lydbog berigende. Det er en øjenåbner for enhver, der søger nye metoder til at forstå og påvirke menneskelig adfærd. Og husk, at du kan høre Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag lydbog gratis.

Fakta om lydbogen

Forfatter: Morten MĂĽnster
Oplæser: Morten Rønnelund
Længde: 7 timer og 29 minutter