Hvor flodkrebsene synger lydbog

Hvor flodkrebsene synger Lydbog

Lyt Gratis

Ved Bookbeat i 60 dage

Lyt Gratis

Ved Mofibo i 30 dage

Forestil dig en verden, hvor sumpen bliver din bedste ven. En verden, hvor du føler dig alene, men samtidig så stærkt forbundet med naturen omkring dig.

I Hvor flodkrebsene synger bliver du taget med på en rejse ind i Kyas liv – en ung marskpiges hjerte og sjæl.

Hvorfor skal jeg høre Hvor flodkrebsene synger lydbog?

Du skal høre Hvor flodkrebsene synger lydbog hvis du vil dykke dybt ind i en hjerteskærende opvækstroman.

Dette mesterværk henvender sig til dem, der elsker en blanding af natur, kærlighed og mysterier. For i denne lydbog finder du ikke kun en fortælling om Kya, men også hvordan hun navigerer i en verden, der ofte ser ned på hende.

Ved at lytte til denne lydbog vil du blive berørt, fascineret og til tider måske endda forarget. Men du vil også føle med Kya, heppe på hende og ønske hende alt det bedste.

Og gæt hvad? Du kan opleve Hvor flodkrebsene synger lydbog gratis!

Hvad handler Hvor flodkrebsene synger lydbog om?

Hvor flodkrebsene synger lydbog fører dig ind i 1950’erne. Her møder vi Kya Clark, også kendt som ”marskpigen”. Hun bor i en hytte i sumpskoven ved North Carolinas kyst.

Men som tiden går, forlader hendes familie hende én efter én. Hun er nu tilbage med en voldelig far, som en dag også forsvinder.

Kya er dog langt fra blot en udsat pige fra sumpen. Hun er en intelligent, følsom sjæl, som har overlevet i denne barske natur i årevis.

Som tiden går, længes Kya efter kærlighed og nærhed. Dette fører til bekendtskaber med to unge mænd, som begge bliver fascineret af hende.

Men da en lokal skørtejæger findes død, peger pilen hurtigt mod Kya. Kan hun bevise sin uskyld, eller vil fordomme og sladder tvinge hende i knæ? For at finde ud af det, kan du nyde Hvor flodkrebsene synger lydbog gratis.

Fakta om lydbogen

Forfatter: Delia Owens
Oplæser: Sara Ullner
Længde: 10 timer og 1 minut