Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog

Hvis der skulle komme et menneske forbi Lydbog

Lyt Gratis

Hvem kan ikke huske spændingen ved at høre en god historie? Sådan en, hvor man bliver opslugt og mister fornemmelsen af tid og sted.

Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog er netop sådan en oplevelse. Den trækker dig ind, holder dig fast, og lader dig ikke gå, før sidste ord er talt.

Hvorfor skal jeg høre Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog?

Du skal høre Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog hvis du er klar til en dyb, rørende fortælling.

Dette er ikke bare endnu en historie. Dette er en rejse ind i hjertet af en ung drengs liv. En dreng, der vokser op i en familie, hvor økonomisk krise har stjålet lyset, og hvor kærlighed er en sjældenhed.

Lytteren vil opleve et vellagt panorama af følelser: fra sorg og fortvivlelse til små glimt af håb og lykke.

Foruden den gribende fortælling kan du opleve Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog gratis. Det er sandelig en oplevelse værd.

Hvad handler Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog om?

Tue er den ældste af tre børn i en familie i Nørre Ørum. Hans verden er en, hvor en midtjysk familie kæmper med økonomiens stramme tøjler. Hans far driver en kvæggård, men krisen har ladet sin skygge falde over dem. Familien ejer knapt en krone.

Mangel på penge er dog ikke familiens eneste problem. Kærlighed og omsorg er sparsomme, og Tues mor synker dybere og dybere ned i en verden af online casino. Hans far, derimod, besidder en mørk humor og har ofte en vred hånd.

For Tue er hver dag en kamp. En kamp for at finde lys i mørket, for at finde en smule kærlighed i en verden, der synes at have glemt ham. Han kæmper med skam over sin familie og drømme om en anden tilværelse.

Skolen byder ikke på nogen flugt; ensomheden og følelsen af at være anderledes fortsætter også her. Men igennem det hele strømmer en dyb, stærk understrøm af vilje og styrke, der driver Tue fremad.

Og det bedste af det hele? Du kan dykke ned i denne bevægende historie med Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog gratis.

Fakta om lydbogen

Forfatter: Thomas Korsgaard
Oplæser: Thomas Korsgaard
Længde: 6 timer og 40 minutter