Geggo lydbog

Hvor kan man høre Geggo lydbog gratis i 2021?

Hvad handler Geggo lydbog om?

Geggo lydbog kredser om Stephanie Karma, også kendt som Geggo, der er en fighter, der praktisk talt voksede op foran kameraet som det yngste medlem af familien Bryggen. Hun har ikke altid haft et let liv. I Geggo lydbog åbner hun sig om sin barndom, hendes vanskelige, vilde ungdomsår. Hvad moderens rolle har gjort mod hende, og hvorfor Cengiz er det perfekte match for hende.

I Geggo lydbog taler Stephanie også om at være på tv og arbejde tæt sammen med sin familie, mens hun også forsøger at finde sig selv og opbygge sin influencer karriere i bogen. Om pressen, haterne og fans, samt at skulle gøre en ekstra indsats for at bevise sin værdi. Hun har forvandlet de kampe, hun tog som teenager, til noget positivt, og hun er nu en inspiration for unge kvinder såvel som spændende og underholdende Bryggen-fans. Hun har over en halv million Instagram-tilhængere og er tilmed mor med stort M.

Du kan lytte til Geggo lydbog gratis, hvor Stephanie åbner sig om sit liv, herunder hvordan hun er gift med den mest vidunderlige mand i verden, som hun også i øjeblikket spiller med i tv-showet ‘Familien fra Bryggen’, som har været sendt i 15 sæsoner, og sammen er de lyset i hendes liv og den vigtigste kærlighed – Alba, som er Stephanias eneste barn indtil videre, men sandsynligvis ikke det sidste. Hun elsker sit lille blogunivers, og hun er meget stolt af at bringe publikum ind i sit daglige liv bag kameraet og dele livets op- og nedture. Livet er lunefuldt, og hun er taknemmelig hver dag for at kunne gøre, hvad hun elsker.

Hvem har skrevet Geggo lydbog?

Geggo lydbog er skrevet af Katrine Memborg og Stephanie Karma Salvarli.

Katrine Memborg blev født i 1979. Hun er tidligere musikjournalist og chefredaktør for forskellige magasiner. I de senere år har Katrine skrevet bestselleren om Christopher samt bøgerne Modeldrømme, Silas Holst – helt ærligt og Astrid Olsen – Tro på dig selv og din stil, Vegansk vægttab med Kira Eggers og Girlpower. Katrine har også været redaktør for en håndfuld bøger.

Stephanie Karma Salvarli er 31 år og blev født den 14. april 1990. Hun blev født i København, Danmark, på Islands Brygge-området. Hun er en kendt dansk tv-personlighed. I året giftede hun sig med Cengiz Mads Salvarli. Hun er kandidat fra Lægårdens Idrætsefterskolen. Linse Kessler og Sonny Christiansen er hendes forældre. Hun har optrådt i tv-shows som Familie fra Bryggen.

I Geggo lydbog diskuterer Stephanie, hvordan hun fandt sig selv og byggede sin karriere som Instagram-influencer med over 500.000 tilhængere, der havde seere, hvilket tydeligt demonstrerede hendes værdi og hendes rolle som mor.

Hvem er oplæser af Geggo lydbog?

Oplæseren af Geggo lydbog er Stephanie Karma Salvarli.

Hvor lang tid varer Geggo lydbog?

Længden på Geggo lydbog er 3 timer og 9 minutter.

Hvor og hvornår er Geggo lydbog udgivet?

Geggo lydbog er udgivet på Politikens Forlag Nonfiktion d. 6/5/2020.

Er du interesseret i Geggo lydbog? Så kan du måske også lide: