Et liv, En tid, Et menneske lydbog

Hvor kan man høre Et liv, En tid, Et menneske lydbog gratis i 2021?

Hvad handler Et liv, En tid, Et menneske lydbog om?

I Et liv, En tid, Et menneske lydbog, takler Morten Albæk konceptet balance mellem arbejde og privatliv med fokus på at skabe et meningsfuldt liv. Ifølge Morten Albæk bliver et stigende antal mennesker “tabt i livet” – det vil sige, vi bliver mere og mere ude af stand til at mestre noget så grundlæggende som livet. Han mener, at den største udfordring for menneskeheden lige nu er at leve snarere end at overleve. Vi lever længere, er klogere og har mere rigdom end nogensinde før, men vi er også mere ængstelige, stressede og medicinske end nogensinde før. Vi ser ikke ud til at finde ud af, hvordan vi kan gøre øget velstand til øget velfærd.

I bogen Et liv, En tid, Et menneske lydbog, spørger filosof og skikkelse Morten Albæk, hvordan det er, at vi som et af verdens rigeste og glædeligste mennesker kan blive så hårdt påvirket af vores mentale velbefindende. Målt ved antallet af mennesker, der lider af angst, frygt og depression på samme tid. Undervejs afviser han begrebet balance mellem arbejde og privatliv samt ideen om, at en klarere skelnen mellem arbejde og fritid kan løse problemet.

Et liv, En tid, Et menneske lydbog bruger et sprogligt trick, der fanger os i et myr af meningsløshed, der til sidst dræber os, og det er en vildfarelse, at livet kan opdeles i to dele arbejdsliv og privatliv. Albæk fremsætter et par ideer, hvoraf det vigtigste er at forstå forskellen mellem opfyldelse, lykke og betydning – og at placere sidstnævnte i centrum for ens liv. Det handler ikke om at være tilfreds eller lykkelig i sidste ende, men om at leve et meningsfuldt liv.

Du kan lytte til Et liv, En tid, Et menneske lydbog gratis, hvor Albæk mener, at en af ​​årsagerne til stress og manglende evne til at klare livet er tidsinddelingen i arbejdslivet, familielivet osv. Der er kun ét liv, én gang og et menneske, der ikke kan deles.

Hvem har skrevet Et liv, En tid, Et menneske lydbog?

Lydbogen Et liv, En tid, Et menneske lydbog er skrevet af Morten Albæk. Morten Albæk blev født den 28. juli 1975. Han er en populær forfatter, filosof og forretningsmand fra Danmark. Han er grundlægger og administrerende direktør for firmaet Voluntās A/S, et dansk rådgivningsfirma, der rådgiver virksomheder, fonde, bestyrelser, ledere og regeringer om, hvordan man bygger, tilpasser og driver en meningsfuld organisation, brand, samfund og verden. Albæk dimitterede fra Aarhus Universitet med en kandidatgrad i historie og filosofi. På Aalborg Universitet var han æresprofessor i filosofi og uddannelse. Albæk er fem gange blevet udnævnt til Internationalistens liste over de “100 mest indflydelsesrige CMO’er i verden” som den eneste skandinav (i 2011-2015). Albæk blev udnævnt til en af ​​de “20 inspirerende marketingfolk i de første 20 år af det 21. århundrede” af Internationalisten i 2020. I 2014 blev Albæk udnævnt til Fast Companys liste over “1.000 mest kreative mennesker i erhvervslivet.”

Han har skrevet Et liv, En tid, Et menneske for at lære andre om evnen til at skelne mellem lykke, tilfredshed og mening i livet. Han opfordrer folk til at afbalancere deres arbejde og personlige liv for at gøre deres liv mere meningsfuldt.

Hvem er oplæser af Et liv, En tid, Et menneske lydbog?

Oplæseren af Et liv, En tid, Et menneske lydbog er Morten Albæk. Andre lydbøger som også er oplæst af Morten Albæk er Det gennemsnitlige menneske, Mellem ørerne 38 – Cecilie Frøkjær møder Morten Albæk, og What’s up?! – Morten Albæk.

Hvor lang tid varer Et liv, En tid, Et menneske lydbog?

Længden på Et liv, En tid, Et menneske lydbog er 4 timer og 31 minutter.

Hvor og hvornår er Et liv, En tid, Et menneske lydbog udgivet?

Et liv, En tid, Et menneske lydbog er udgivet på forlaget Gyldendal d. 23/11/2018.

Er du interesseret i Et liv, En tid, Et menneske lydbog? Så kan du måske også lide: