Drop opdragelsen lydbog

Drop opdragelsen Lydbog

Lyt Gratis

Forestil dig en moderne tilgang til opdragelse. En metode, hvor fastgroede principper bliver udfordret, og hvor vi lægger gamle metoder bag os.

Drop opdragelsen dykker ned i dette revolutionerende koncept.

Hvorfor skal jeg høre Drop opdragelsen lydbog?

Du skal høre Drop opdragelsen lydbog hvis du ønsker en opdateret metode til forældreskab.

Lydbogen henvender sig til moderne forældre og dem, der ønsker at blive det. Den giver dig indblik i, hvordan tidligere opdragelsesmetoder kan være outdatede og endda skadelige.

Ved at lytte til Drop opdragelsen, får du redskaber til at skabe en positiv atmosfære i familien. Det er en mulighed for dig at forstå, hvordan du kan være en støttende autoritet for dit barn uden at skade barnets selvværd.

Og her er noget spændende: Du kan opleve Drop opdragelsen lydbog gratis!

Hvad handler Drop opdragelsen lydbog om?

Nutidens børnesyn har skiftet. Mange af os er dog stadig fanget i opdragelsesmetoder fra en svunden tid. En tid, som forskning viser, ikke nødvendigvis tjener vores børn bedst. Drop opdragelsen lydbog er en dybdegående rejse gennem den revolutionerede tilgang til forældreskab.

Forfatteren, Fie Hørby, udfordrer konventionelle normer og metoder. Du vil lære, at “tonen” i familien kan være en kraftfuld ændringsagent. Hvordan du og din familie interagerer, den energi, I skaber sammen, kan virkelig lave mirakler.

Lydbogen går også dybt ind i, hvordan du lader dit barn udfolde sig unikt. Uden at pålægge dem dine egne moralske værdier og kritikker. Drop løftede pegefingre, drop skældud. I stedet for skal du vise dine personlige grænser. Sæt dit barn fri til at være, hvem de virkelig er.

Men hvordan bliver du en autoritet uden at være autoritær? Hørby giver en indsigtsfuld vejledning i dette. I stedet for at anklage dit barn med spørgsmĂĄl som “Hvad sagde jeg om…” lærer du at kommunikere klart og direkte.

Når dit barn græder eller viser intens vrede, hvad gør du så? Du får værktøjer og teknikker til at tackle disse udfordringer. Lær at tage dit barn alvorligt, uden skældud eller formaninger.

Lær også at skifte fra dommer til formidler i dine børns konflikter. Hjælp dem med at finde egne løsninger.

Det mest inspirerende er, at alt dette kommer fra Fie Hørby. En kvinde med rig erfaring. Udover at være forfatter er hun familieterapeut, foredragsholder og stifter af KlubMOR.

Hvis du er nysgerrig efter en ny tilgang til forældreskab, er lydbogen Drop opdragelsen en nødvendighed. Og husk, du kan altid give Drop opdragelsen lydbog gratis et lyt først.

Fakta om lydbogen

Forfatter: Fie Hørby
Oplæser: Fie Hørby
Længde: 8 timer og 14 minutter