Det forsømte forår lydbog

Hvor kan man høre Det forsømte forår lydbog gratis i 2021?

Hvad handler Det forsømte forår lydbog om?

Det forsømte forår lydbog er et mordmysterium. Det fungerer også som en social kritik.

Det forsømte forår lydbog en bidende, vittig og meget engagerende satire om nutidens autoritære skolegang. Det er en moderne klassiker af en sort skole. Det retter og forener sine studerende og kvæler deres kreativitet.

Det forsømte forår lydbog begynder med mordet på rektor Blomme. Han var professor i 9 år. Han bar sit yndlingsmalt bolsje med sig. Han suger malt bolsje når som helst han begynder at hoste. Blomme tog et malt bolsje og begyndte at suge det på det på denne bestemte dag. Malt bolsjeket var bittert modsat hvad det plejede at være. Han spyttede det ud og tog en ny. Det andet malt bolsje var lige så bittert. På dette tidspunkt var rektor Blomme meget syg, men folk troede, at han var beruset. Men det er med det samme klart, at han er i problemer. En politibetjent hjalp ham og kaldte på en ambulance, men det var for sent. Han siger ”malt bolsjet” lige før han dør.

Obduktionen afslører strykninforgiftning. Der var ingen beviser for et forgiftet malt bolsje. Politiet er løbet tør for kundeemner efter en lang efterforskning. Bogen hopper derefter lige ind i en tidspunktet for elevernes 25-års jubilæum. Morderen på rektor Blomme blev afsløret ved genforeningen.

Kort fortalt handler Det forsømte forår lydbog gratis i det væsentlige om en gruppe samfundsstøtteres studenterårsdage. Gamle studerende, der har været i skole i lang tid, husker det bare som et godt øjeblik. Sandheden var dog meget anderledes. Lærere torturerede og ydmygede studerende på det gamle skoleområde. Entusiastisk opmuntring fra forældrene var også en del af den. Især lektor Blomme var så frastødende, at en af ​​studerende blev morder.

Hvem har skrevet Det forsømte forår lydbog?

Hans Scherfig skrev Det forsømte forår lydbog. Hans Scherfig blev født den 8. april 1905. Han blev født i Østerbro, Danmark. Han var en velkendt dansk kunstner og forfatter. Hans Scherfigs velkendte litteraturværker blev offentliggjort i over 20 lande. Hans mest berømte bøger inkluderer Det Forsømte Forår, Idealister, Skorpionen og Frydenholm. Han bemærkede for sine karakteristiske naivistiske litografier. Det skildrer jungle- og savannescener, der bidrager meget til Henri Rousseau. Det bidrager også til det humoristiske, politiske og bibelske emne i adskillige tegninger og malerier.

Scherfigs afhandling var baseret på hans livstidspolitiske engagement. Han var en engageret kommunist fra sine tidlige år og fortsatte det indtil sin død. Han døde den 28. januar 1979. Han var også mangeårigt medlem af det danske kommunistparti. Nazitysk militær fængslede Scherfig besættelsesstyrker i Danmark under anden verdenskrig. I løbet af den kolde krig blev Scherfig endnu mere afvisende over for De Forenede Stater. Hans umærkede grav er i Assittens Cemetry Copenhagen. En stenudskæring af en skildpadde står ved siden af ​​hans grav.

Det forsømte forår lydbog består af Scherfigs tidlige uddannelsesmæssige oplevelser, mens han deltog i mellem- og gymnasiet på Copenhagen Metropolitan Academy.

Hvem er oplæser af Det forsømte forår lydbog?

Oplæseren af Det forsømte forår lydbog er Peter Secher Schmidt. Andre lydbøger som også er oplæst af Peter Secher Schmidt er To brødre, En svær dag, og Kammerat Napoleon.

Hvor lang tid varer Det forsømte forår lydbog?

Længden på Det forsømte forår lydbog er 3 timer og 20 minutter.

Hvor og hvornår er Det forsømte forår lydbog udgivet?

Det forsømte forår lydbog er udgivet på forlaget Gyldendal d. 19/07/2010

Er du interesseret i Det forsømte forår lydbog? Så kan du måske også lide: