Den tavse enke lydbog

Hvor kan man høre Den tavse enke lydbog gratis i 2021?

Hvad handler Den tavse enke lydbog om?

Den tavse enke lydbog er en kriminel historie om detektiv Louise Rick, som denne gang finder sted på Tåsinge. Den tavse enke lydbog hovedpersonen er Louise Rick, der er vendt tilbage til politistyrken som leder af rejseenheden efter at have været på orlov. Da de ankommer til Tåsinge, hvor politiet har anmodet om hendes hjælp til at løse mordet på en kvindelig krovært, møder hun sit nye hold for første gang. De lokale politifolk har problemer med sagen, derfor indleder Louise en undersøgelse af kroen, hvor kroværten også bor på første sal. De opdager noget meget overraskende, som de ikke havde forventet. Louise har brug for hjælp og er tvunget til at kontakte Eik Nordstrøm fra eftersøgningsafdelingen, selvom hun ikke kan lide ham. De to er tidligere elskere i Den tavse enke lydbog, der ikke har set hinanden, siden deres forhold er afsluttet på en thailandsk strand.

Louise konsulterer også sin gamle ven, journalisten Camilla Lind, for nogle kloge råd, men Camilla er ikke interesseret i mordefterforskningen. Ikke desto mindre bliver hun involveret i det, når hun accepterer at passe Eiks hund Charlie, mens han hjælper Louise med mordefterforskningen. Imidlertid er det tilfældet med en ung mand, der døde seks måneder før, der vækker hendes interesse, ikke mordet på kroværten. Camilla får adgang til en række oplysninger gennem sin efterforskning af sagen, hvilket viser sig at være gavnligt for politiet og også har enorme konsekvenser for alle involverede parter. Louise og Camilla smides begge ind i sagen, og de opdager hurtigt, hvor værdifuldt det er at have hinanden, når de befinder sig i en vanskelig situation.

Den tavse enke lydbog gratis er en spændende og beundringsværdig historie om Louise Ricks efterforskning af en forbrydelse.

Hvem har skrevet Den tavse enke lydbog?

Den tavse enke lydbog er skrevet af Sara Blædel. Sara Blædel blev født i København den 6. august 1964. Hun er 56 år gammel og voksede op i Hvals, Danmark. Hun er forfatter fra Danmark. Hun er datter af journalist Leif Blædel og skuespillerinde Annegrethe Nissen. Hendes krimiromaner med Louise Rick er hendes mest kendte værker. I 1993 grundlagde Sara Blædel kriminalfiksionsforlaget “Sara B”. I 1995 begyndte hun at arbejde som journalist. Hendes bøger er udgivet i 31 lande rundt om i verden. Sara Blædel er blevet udnævnt til Danmarks mest populære forfatter fire gange.

Sara Blædel er en af ​​Danmarks mest populære forfattere. Hun forestillede sig aldrig selv som en krimiforfatter. Da hun først startede sit forlag, fokuserede hun udelukkende på kriminalromaner. Det fik hende også til at læse en masse kriminelle romaner, hvilket vakte hendes interesse og førte til, at hun skrev en række kriminalfiktionsbøger. Saras stil med kriminelle tekster er intelligent og tankevækkende og dykker ned i detaljerne i politiets arbejde, mens den også trækker læsere ind i hjerterne og sindene hos hendes karakterer.

Hvem er oplæser af Den tavse enke lydbog?

Oplæseren af Den tavse enke lydbog er Githa Lehrmann. Andre lydbøger som også er oplæst af Githa Lehrmann er Veganeren, Judaskysset, og Kunsten at dø.

Hvor lang tid varer Den tavse enke lydbog?

Længden på Den tavse enke lydbog er 9 timer og 52 minutter.

Hvor og hvornår er Den tavse enke lydbog udgivet?

Den tavse enke lydbog er udgivet på forlaget Politiken d. 06/11/2020.

Er du interesseret i Den tavse enke lydbog? Så kan du måske også lide: