Podimo vs. Mofibo: Hvilken lydbogsapp er bedst i 2024?

Er du usikker på, om Podimo eller Mofibo er den bedste lydbogsapp for dig? Vi har testet begge tjenester for at give dig en omfattende sammenligning, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Podimo vs. Mofibo

Indholdsfortegnelse:

Podimo vs. Mofibo: Opsummering

PodimoMofibo
Rating4/5 stjerner4/5 stjerner
PrisFra 79 kr./mĂĄnedFra 89 kr./mĂĄned
Udvalg24.000 lydbøger + podcasts600.000 e- og lydbøger
BindingIngenIngen
Mulighed for ubegrænset lytningJaJa
FamilieabonnementNejJa
StudierabatNejJa
Eksklusive lydbøgerJaJa
Skift mellem lytning og læsningNejJa
Prøv gratis i 30 dagePrøv gratis i 30 dage

3 grunde til at vælge Podimo

  1. Lav pris: Podimo tilbyder en lav pris pĂĄ 79 kr./mĂĄned.
  2. Eksklusive podcasts: Podimo tilbyder mange podcasts, som kun kan findes på deres platform. Dette gør Podimo til et oplagt valg for podcast-entusiaster.
  3. Lyt pĂĄ computeren: Som den eneste lydbogsapp kan du lytte til Podimo direkte fra din computer.

3 grunde til at vælge Mofibo

  1. Stort udvalg: Mofibo tilbyder et udvalg på mere end 600.000 lydbøger, hvilket er en del højere end Podimos udvalg på 24.000 lydbøger.
  2. Brugervenlig app: Mofibo har en meget brugervenlig app med nyttige funktioner, der er tilpasset til lydbogsuniverset.
  3. Eksklusivt indhold: Mofibo Originals tilbyder unikke lydbøger, som kun kan findes på Mofibo.

Podimo vs. Mofibo: Pris og Prøveperiode

Både Podimo og Mofibo tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage. Podimos billigste abonnement koster 79 kr./måned, hvilket er billigere end Mofibos tilsvarende. Til gengæld giver Mofibo dig mulighed for at gemme lyttetid, du ikke har brugt. Mofibo tilbyder samtidig familieabonnement og studierabat.

Podimos pris og prøveperiode

  • Prøveperiode: 30 dage gratis med vores rabatkode
  • Abonnementer:
    • Free: Gratis RSS-podcasts
    • Premium: 79 kr./mĂĄned (20 timers lytning)
    • Premium Plus: 109 kr./mĂĄned (ubegrænset lytning)

Podimo tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage lige som Mofibo. Som noget unikt har du med et Podimo Free abonnement adgang til at bruge Podimos app uden at betale noget. Du har dog kun adgang til gratis RSS-podcasts, som du også kan finde andre steder såsom på DR Lyd.

Vælger du et Premium eller Premium Plus abonnement, får du dog adgang til en unik platform. Med et Premium abonnement får du ubegrænset adgang til eksklusive podcasts samt 20 timers lydbøger hver måned. Premium Plus abonnementet giver dig ubegrænset adgang til både podcasts og lydbøger til en meget overkommelig pris sammenlignet med konkurrenternes.

Premium abonnementet er billigere end Mofibos tilsvarende. Samtidig får du adgang til et anderledes univers med både podcasts og lydbøger.

Mofibos pris og prøveperiode

  • Prøveperiode: 30 dage gratis med vores rabatkode
  • Abonnementer:
    • Flex: 89 kr./mĂĄned (20 timer)
    • Premium: 129 kr./mĂĄned (100 timer)
    • Unlimited: 149 kr./mĂĄned (ubegrænset lytning)
  • Andre tilbud:
    • Familiekonto: 169 kr./mĂĄned for 2 brugere med 100 timers lytning hver. Hver ekstra bruger koster 30 kr./mĂĄned.
    • Studiepris: Unlimited abonnement til 64,5 kr./mĂĄned.

Lige som Podimo tilbyder Mofibo ogsĂĄ en gratis prøveperiode pĂĄ 30 dage med vores rabatkode. Deres Unlimited-abonnement er perfekt til dig, der ofte lytter til lydbøger, da det giver dig ubegrænset adgang – dog for en højere pris end ved Podimo.

Mofibos Flex-abonnement tilbyder en fleksibel løsning, der giver dig lov til at gemme 100 timers lyttetid. Med et Flex-abonnement har du 20 timers lytning pr. måned, men hvis du for eksempel kun bruger 5 timer en måned, vil de resterende 15 timer automatisk blive gemt på din bruger. Denne funktion gør abonnementet ekstra værdifuldt.

Familiekontoen giver flere brugere mulighed for at dele en bruger, hvilket kan give god økonomisk mening for familier. Derudover tilbyder Mofibo en flot studierabat, der gør tjenesten attraktivt for studerende. Du kan ovenikøbet beholde studieprisen hele livet, også efter dine studier er afsluttet.

Podimo vs. Mofibo: Udvalg

Podimo og Mofibo henvender sig til forskellige typer af brugere. Hvis du primært er interesseret i at høre podcasts, er Podimo et fremragende valg. Mofibo er det bedre valg for dem, der søger et bredt udvalg af lydbøger, da de har over 600.000 titler. Samtidig kan du læse e-bøger i Mofibos, hvilket Podimo ikke tilbyder.

Podimos udvalg

  • 24.000 lydbøger
  • Stort antal eksklusive podcasts
  • Fokus pĂĄ unikke og spændende podcastserier

Podimo tilbyder et udvalg af 24.000 lydbøger samt et stort antal eksklusive podcasts. Selvom udvalget af lydbøger er mindre sammenlignet med Mofibo, kompenserer Podimo for dette ved at tilbyde en imponerende række eksklusive podcasts, som du ikke finder andre steder. Dette gør Podimo til et attraktivt valg for dem, der primært søger podcasts, men også ønsker at have adgang til lydbøger.

Mofibos udvalg

  • Over 600.000 e- og lydbøger
  • Samarbejde med alle store forlag
  • Unikke Mofibo Originals

Mofibo har et imponerende udvalg med over 600.000 e-bøger og lydbøger, så du kan altid finde noget godt at lytte til. De samarbejder med store forlag, hvilket sikrer, at du har adgang til alle de nye og populære bøger. Derudover kan du høre Mofibo Originals lydbøger, som du ikke kan finde andre steder.

Podimo vs. Mofibo: App

Podimos app er mere simpel end Mofibos, men har de nødvendige funktioner for at give dig en fin lytteoplevelse. Mofibo tilbyder mere unikke funktioner og brugbar inspiration til din næste lydbog. Hvis du er mest interesseret i at høre lydbøger fremfor podcasts, giver Mofibos app dig den bedste oplevelse.

Podimos app

  • Mindre brugervenlig og intuitiv app
  • Funktioner: Justering af afspilningshastighed, sleep-timer, offline lytning
  • Personlige anbefalinger baseret pĂĄ din lyttehistorik
  • Kompatibel med Apple CarPlay, Android Auto, Sonos (via AirPlay), Google Home (via Chromecast med Android-enheder)

Podimos app er designet på en enkel måde og har basis funktioner såsom at justere afspilningshastighed, sætte sleep-timer og lytte offline.

Appen tilbyder personlige anbefalinger baseret på din lyttehistorik, hvilket hjælper dig med at opdage nye indhold, der passer til dine præferencer. Podimos anbefalinger er dog mere simple end hvad Mofibo tilbyder. Dette kan du læse mere om i vores fulde Podimo anmeldelse.

Du kan høre podcasts og lydbøger fra Podimos app via Apple CarPlay, Android Auto, Sonos og Google Home.

Mofibos app

  • Brugervenlig app med personlige anbefalinger og gode boganmeldelser
  • Funktioner: Skift mellem læsning og lytning, sleep-timer, justering af afspilningshastighed, offline lytning
  • Unikke funktioner: Mulighed for at sætte lyttemĂĄl, fĂĄ statistik over lyttevaner
  • Kompatibel med Apple Watch, Wear OS Smartwatch, Apple CarPlay, Android Auto, Sonos, Chromecast og Mofibo Reader

Mofibos app er designet til at være brugervenlig og giver dig personlige anbefalinger baseret på dine præferencer. Dette gør det nemmere at finde bøger, du vil kunne lide. Derudover kan du læse anmeldelser fra andre brugere, hvilket kan hjælpe dig med at vælge din næste lydbog.

Appen inkluderer standardfunktioner som sleep-timer, justering af afspilningshastigheden og muligheden for at lytte offline. Mofibo tilbyder dog også nogle særlige funktioner, herunder muligheden for at skifte mellem at lytte til og læse en bog, sætte personlige lyttemål og få detaljeret statistik over dine lyttevaner. Disse funktioner kan motivere dig til at lytte mere og holde styr på dine fremskridt.

Med appens brede kompatibilitet med mange enheder, kan du nemt lytte pĂĄ den enhed, der passer dig bedst.

Du kan læse mere om appen i vores fulde anmeldelse af Mofibo.

Podimo vs. Mofibo: Trustpilot

Podimo har en lavere Trustpilot score end Mofibo, hvilket kan indikere en mindre tilfredsstillende brugeroplevelse. Mens Podimo roses for deres eksklusive podcasts, har Mofibo et større udvalg af lydbøger og en brugervenlig app. Begge tjenester har dog modtaget kritik for deres kundeservice.

Podimo anmeldelser

  • Trustpilot score: 3/5 stjerner
  • Ros for deres brede udvalg af eksklusive podcasts
  • Kritikpunkter: Problemer med kundeservice og tekniske fejl i appen

Podimos Trustpilot score afspejler en balance mellem positive og negative oplevelser. Mens de eksklusive podcasts bliver rost, er det vigtigt at være opmærksom på de udfordringer, nogle brugere har oplevet med kundeservice og appens funktionalitet.

Vi anbefaler dig at prøve Podimo gratis for selv at vurdere, hvad du synes om appen.

Mofibo anmeldelser

  • Trustpilot score: 3,4/5 stjerner
  • Ros for deres store udvalg af lydbøger og den brugervenlige app
  • Kritikpunkter: Problemer med kundeservice samt langsom Mofibo Reader

Mofibos Trustpilot score afspejler, at mange brugere er tilfredse med tjenestens indhold og appens funktioner. Der er dog stadig plads til forbedringer, især inden for kundeservice og tekniske aspekter af deres e-læser.

Hvis du ikke har planer om at købe en Mofibo Reader, vurderer vi dog, at du ikke vil få de store problemer med et Mofibo abonnement.

Konklusion: Hvilken lydbogsapp er bedst?

Podimo er et godt valg for dig, der elsker podcasts og ønsker adgang til eksklusivt indhold. Deres app er simpel og du kan lytte på flere enheder, herunder computeren.

Mofibo er bedst for dig, der er mest interesseret i at høre lydbøger, da de har det største udvalg og tilbyder den mest brugervenlige oplevelse i appen. Med deres forskellige abonnementer og mulighed for familieabonnementer tilbyder Mofibo fleksibilitet og høj værdi for pengene.

Hvis du både vil have det bedste udvalg af podcasts og lydbøger, kan det være en ide at have et abonnement ved begge tjenester. Alternativt anbefaler vi, at du prøver begge gratis prøveperioder for at se, hvilken der passer bedst til dine behov.