Når jeg bliver stor, vil jeg være Gud Lydbog

Når jeg bliver stor, vil jeg være Gud Lydbog

Af Martin Nedergaard Andersen

Bookbeat (45 dage gratis)

Ingen binding • 200.000 Lydbøger • Ubegrænset lytning

Chapter (40 dage gratis)

Ingen binding • 200.000 Lydbøger • Ubegrænset lytning

Mofibo (30 dage gratis)

Ingen binding • 200.000 Lydbøger • Ubegrænset lytning

Nextory (30 dage gratis)

Ingen binding • 200.000 Lydbøger • Ubegrænset lytning

Om Lydbogen:

Børn er noget af det mest fantastiske i verden. De siger en masse sjove, mærkelige, overraskende og også kloge ting om alt mellem himmel og jord. Denne lydbog er fuld af søde og sjove historier om verden set fra børnehøjde. Den handler om mødre og fædre, søskende og bedste­forældre, livets mysterier, naturens undere og meget mere.

Nyttige informationer om Når jeg bliver stor, vil jeg være Gud Lydbog

Når jeg bliver stor, vil jeg være Gud Lydbog er tilgængelig på Bookbeat. Her kan du lytte til lydbogen gratis i 45 dage som ny bruger.
• Forfatter: Martin Nedergaard Andersen
• Indtalt af: Torben Sekov
• Udgivelsesdato: 5.9.2018
• Kategori: